O nama
NAŠ STRUČNI TIM ČINE PROFESIONALCI SA DUGOGODIŠNJOM PRAKSOM U OBLASTIMA PSIHOLOGIJE, KOMUNIKOLOGIJE, ODNOSA SA JAVNOSTIMA I UPRAVLJANJA LJUDSKIM RESURSIMA.

Nataša Ristić / Osnivač i direktorka programa

Nataša Ristić je profesor komparativne književnosti (MA) sa specijalizacijom u oblasti teorije informacije i komunikacije. U portfoliju ima i specijalistički kurs strateškog i akcionog planiranja komunikacije (Univerzitet u Stratklajdu i Britanski savet).

Više od 30 godina radila je u elektronskim medijima sa nacionalnom frekvencijom kao novinar, voditelj, urednik i izvršni producent. Već 20 godina radi i kao predavač u zemlji i regionu i iza sebe ima više od 350 treninga komunikacijskih veština (javni i medijski nastup, odnosi sa javnošću, krizne komunikacije, komunikacije državnih i javnih institucija). Sertifikovani je predavač Londonske škole za odnose s javnošću, SKGO i NAPA.

Poslednjih godina se posvećuje razvijanju koučing programa na polju komunikacija za visoko-pozicionirane menadžere i političare u zemlji i regionu. Posebno iskustvo stekla je kao višegodišnji savetnik za komunikacije generalnog direktora i top-menadžera NIS-a i Gazproma.

Angažovana je kao konsultant za odnose sa javnošću i komunikacije u međunarodnim organizacijama kao što su OSCE, UNICEF, Savet Europe, EU Komisija i GIZ.

Tri puta je nagrađivana najvišom nacionalnom profesionalnom nagradom u oblasti odnosa s javnošću (PRiznanje). Autor je nekoliko PR publikacija.

Bojana Ranković / Autorka programa

Bojana Ranković, diplomirani psiholog (Filozofski fakultet u Beogradu).

Master zvanje stekla je u oblasti menadžmenta ljudskih resursa (Fakultet organizacionih nauka u Beogradu).

Tokom dugogodišnje karijere profesionalno se bavila kliničkom i sudskom psihologijom, psihološko-edukativnim radom, upravljanjem projektima u državnoj upravi, bila stručni savetnik predsedništva Srbije a zatim menažer za ljudske resurse u kompaniji za medije i marketing. Ima preko dvadeset godina iskustva u psihološko savetodavnom radu.

Autor knjige “Emocionalno inteligentna kompanija” (Alma, 2018.)

Tamara Koštro

Filolog po struci, Tamara je svoje dvadesetogodišnje iskustvo u komunikacijama gradila u korporativnom, medijskom, agencijskom, nevladinom i međunarodnom okruženju, čime je stekla znanja i razumevanje specifičnosti svakog od ovih sektora.

Nakon rada na televiziji i u štampanom mediju, tokom Univerzijade u Beogradu 2009. vodila je komunikacije i bila portparol ovog, najmasovnijeg događaja u Srbiji, nakon čega prelazi u korporativne komunikacije, a zatim i na poziciju regionalnog PR direktora jedne od najvećih marketinških agencija.

Bila je član Upravnog odbora Društva Srbije za odnose sa javnošću i dobitnik godišnjeg PR priznanja kao i nagrade za doprinos komunikacijskoj struci u regionu, za 2020. godinu.

Dr Slobodan Simić

Primarijus dr Slobodan Simić specijalista je psihijatrije i subspecijalista sudske psihijatrije. Radi u Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu kao Šef kabineta za sudsku psihijatriju.
Autor je priručnika Sve o narkomaniji i Sve o depresiji.

Član je Srpskog lekarskog društva, Srpske lekarske komore i Udruženja psihijatara Srbije.

Bavi se i književnošću, član je Udruženja književnika Srbije, Udruženja dramskih pisaca Srbije i predsednik je Beogradskog aforističarskog kruga.

Nebojša Babić

Rođen je u Beogradu 1968. godine. Član je ULUPUDS-a, Ppof, SAM, Srpskog olimpijskog komiteta. Jedan je od vodećih fotografa, dobitnik velikog broja nagrada u zemlji i svetu. Njegove fotografije deo su stalne postavke Beogradskog muzeja primenjene umetnosti. Osnivač je kreativnog studija za primenjenu fotografiju, marketing i vizuelne komunikacije – Orange studio. Galeriju Ozone osnovao je 2004. godine kao multimedijalni projekat, prvi takve vrste u zemlji. Takođe, osnivač je i B-link festivala. Otac dve ćerke.

Get Up with us and be the best version of yourself!

Cvijićeva 90, Palilula

office@getup.rs

+381 61 288 16 47

+381 11 27 54 282

Kontaktirajte nas